Last news in Fakti

17 Май, 2024 13:16 2 839 2

Зодиите, които са най-силно повлияни от негативната енергия

  • зодии-
  • негативна енергия-
  • емоции

Те се потапят в нея, афектирани са и тя разваля цялото им настроение за дни напред

Зодиите, които са най-силно повлияни от негативната енергия - 1
Снимка: Shutterstock

Негативната енергия не е нещо приятно за никого и всеки се стреми да я избегне. Но има някои зодиакални знаци, които тя наистина влияе много лесно. Те се потапят в нея, афектирани са и тя разваля цялото им настроение за дни напред. Вижте кои са те, според "Times of India".

Стрелец

Стрелците са трудолюбиви, амбициозни и са познати като едни от най-големите оптимисти, много позитивни зодии. Именно заради това, те не могат да понасят отрицателната енергия и тя ги съсипва, пише teenprшoblem.net. Те се фокусират над постигането на цели и мечти, над успехите, над приключенията, над хубавото изкарване с близки и приятели. Но така понякога пренебрегват интимните отношения, и това води до негативна енергия. Те могат да са непостоянни и това не се харесва на партньора. А и много хора им завиждат за пътуванията, приключенията, оптимизма и късмета, което също носи лоша енергия.

Дева

Те са независими зодии, изключително работливи, сериозни, отговорни. Силни са, работят върху целите си, постигат много успехи, обръщат внимание на всеки детайл, перфекционисти са и винаги постигат отлични резултати. Това е нещо, което понякога води до завист и съответно - негативна енергия, насочена към Девите. Хората се чудят как тези зодии се неуморни и се справят перфектно. Освен това, Девите са единаци, концентрират се върху ученето и проектите, така се отдалечават от хората, дистанцирани и неразбрани са. За близките им, а и за други хора, това е нещо странно. Това води до конфликти, лоша енергия и Девите рядко имат стабилни връзки.

Скорпион

Тези зодии са много страстни, емоционални, чувствителни и всичко това ги прави напрегнати. Дори да се стремят да го крият, те често са притеснени, объркани и страдат. Прекалено много разсъждават над определени ситуации, емоции, дълбаят из проблемите, отчайват се и се разстройват от дребни неща, понякога дори от такива, които изобщо не съществуват, а са само в главата им. Така самите те си носят негативна енергия. Освен това, Скорпионите са по-потайни, мистериозни, но пък постигат успехи и винаги са силни, могъщи. Хората се дразнят, че тези зодии не споделят и се чудят как са толкова успешни, това също носи негативна енергия.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ще си теглите последствията

    0 1 Отговор
    Връщам ви я обратно!
  • 2 Дърт Вейдър

    1 1 Отговор
    Податливи са на искушенията на тъмната страна на силата.