Last news in Fakti

9 Май, 2024 09:17 935 4

98-годишна баба - модел за подражание

  • дороти уигинс-
  • 98-годишна-
  • подражание

Дороти Уигинс живее най-добрия си живот и завладява социалните медии

98-годишна баба - модел за подражание - 1
Снимкa: Илюстративна снимка. Shutterstock

Населението на света расте и застарява. Прогнозите показват, че броят на хората над 65-годишна възраст ще се удвои през следващите 25 години. В същото време продължителността на живот ще нараства. Трябва да преосмислим старостта.

На 98 години Дороти Уигинс от Ню Йорк играе тенис. Когато размахва ракетата, събира до 9 милиона зрители в социалните мрежи. Всички обичат нейния бекхенд.

„На моята възраст не мога да играя тенис така, както играех преди. Мога да удрям само за няколко минути. Но пък играх цяло лято”, казва Дороти.

Но освен това тя плува, танцува и се забавлява. Живее най-добрия си живот и завладява социалните медии.

Веднъж седмично ходи на фризьор, където също е модел за подражание, пише blitz.bg.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 въпросче

    0 2 Отговор
    Това не е ли баба Макаронка?
  • 2 Кори Гофф

    1 1 Отговор
    Трябва да преосмислим старостта.Да я прекарваме на лунната повърхност. По килоти.С нас ще е и изкуственният интелект.
  • 3 ХАХАХА

    4 2 Отговор
    Никога не е късно да станеш за резил и на стар ..... бъз. Друг смисъл на публикацията : никакво пенсиониране, работа до откат в полза на чорбаджиите по света.
  • 4 Роза

    1 0 Отговор
    Тая баба за много красива ли се смята,че си показва голотиите?!Хубаво е,че на тия години има бодър и млад дух,но фигурата и не е никак естетична и не е хубаво човек да става за смях!