Last news in Fakti

10 Май, 2024 07:30 1 452 4

Халф на ЦСКА упорито си търси нов отбор

  • цска-
  • амос юга-
  • футбол

Според непотвърдена информация именно довчерашните началници в Борисовата градина помагат на Юга да заиграе някъде и да спечели още някоя друга пачка

Халф на ЦСКА упорито си търси нов отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Халфът на ЦСКА Амос Юга упорито си търси нов отбор за новия сезон. Роденият във Франция национал на ЦАР твърди ще си събере багажа от Борисовата градина, пише БЛИЦ.

За целта той е влязъл в контакт с няколко клуба от различни точки на планетата. Единият е датският Брьондби, пише сайтът Africafoot.com. Отделно Юга води преговори и с арабски отбор от азиатска страна. Опорният полузащитник е в плановете и на китайци.

Амос е известен като един от най-доверените хора на доскорошните босове на ЦСКА. Ненапразно под сурдинка го наричат Ухото на шефовете.

Според непотвърдена информация именно довчерашните началници в Борисовата градина помагат на Юга да заиграе някъде и да спечели още някоя друга пачка.

Роденият на 8 декември 1992 година футболист пристигна в ЦСКА през 2020 година.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФК Зоопарк

    3 0 Отговор
    Вземаме го!
  • 2 туристи

    3 0 Отговор
    Да напуска, нямаме нужда от такива смешни чужденци
  • 3 Ванк0-1

    2 0 Отговор
    Добър играч с поглед в играта,но бавен като тролей,всяко влизане му е на кантар.Да си ходи няма да ни липсва.
  • 4 Да го вземат

    1 0 Отговор
    На Герена. Ще станат двама тюфлеци с Никито...